Om WordPresskontoret

WordPresskontoret drivs av mig, Carolina, och jag jobbar främst med småföretagare. Jag har två decenniers erfarenhet av och passion för att jobba med hemsidor och webbutveckling.

Webbutvecklingstjänsterna är numera den största delen hos WordPresskontoret och jag erbjuder småföretagare med mindre hemsidor/webbplatser (upp till ca 30 sidor) hjälp med att förbättra hemsidor genom hemsidesanalyser ur ett användarperspektiv baserat på verksamheter och målet med hemsidorna.

Läs mer om hemsidesanalyser (klicka).

Förutom det är min idé att tillverka mobilanpassade hemsidor som är lätta att arbeta med, som är utbyggningsbara med de funktioner som kan komma att behövas och framtidssäkra (du behöver inte byta webbplattform). En hemsida från mig kan utvecklas vidare och växa i takt med att ditt företag gör det. En annan fördel är du äger din hemsida till 100%, inga licensavgifter, månadshyror eller dolda avgifter tillkommer. Du har full frihet att göra vad helst du vill med din hemsida och kan framöver självklart välja en ny leverantör till de webbtjänster som du behöver.

Min målsättning är att alltid leverera tjänster & hemsidor som mina kunder är nöjda med. Jag har i de flesta fall fått fortsätta att arbeta med mina kunder i många år och det har blivit både ”hemsida två” och ”hemsida tre” allteftersom åren har gått.

Få en offert på ny hemsida

Vill du förbättra din hemsida eller skapa en helt ny hemsida?
Få en offert på hemsida (klicka här).

Support, Säkerhet och Tekniskt underhåll

Dagens moderna hemsidor kräver engagemang och tillsyn. Ett regelbundet tekniskt underhåll håller hemsidan säker och ser till att allting fungerar som det ska. Här kan du köpa underhållsservice vid behov (enstaka tillfällen), eller teckna ett serviceavtal och få rabatterade priser. I serviceavtalet ingår även support där du får hjälp med frågor.

Läs mer om servicen Support, Säkerhet och Tekniskt underhåll (klicka här).

Har du frågor och vill få hjälp?

Skicka ett email till hej@wordpresskontoret.se tillsammans med ditt telefonnummer, så ringer jag upp dig. Välkommen!