Vinterkampanj – förnya din hemsida

Roligt att du tittat in, välkommen!

WordPresskontorets idé att tillverka mobilanpassade hemsidor som är lätta att arbeta med, som är utbyggningsbara med de funktioner som kan komma att behövas och framtidssäkra (du behöver inte byta webbplattform). En hemsida från mig kan utvecklas vidare och växa i takt med att ditt företag gör det. En annan fördel är du äger din hemsida till 100%, inga licensavgifter, månadshyror eller dolda avgifter tillkommer. Du har full frihet att göra vad helst du vill med din hemsida och kan framöver självklart välja en ny leverantör till de webbtjänster som du behöver.

WordPresskontoret har jobbat med hemsidor sedan WordPress startade (2003) och hjälper småföretagare med allt som behövs för att starta eller förnya/förbättra en hemsida. Jag erbjuder också support till WordPress hemsidor (även hemsidor jag inte tillverkat). I den här vinterkampanjen ingår tjänsten Support, säkerhet och tekniskt underhåll med telefon-/emailsupport i 1 år! Prisexempel för en uppgradering av en gammal hemsida till en ny: 1-5 sidor pris ca pris 4 500 kr (exkl moms).

Läs mer om WordPresskontoret  (klicka här).

Har du en gammal hemsida? Köp en ny!

Vill du göra din hemsida enkel att läsa på mobiler?
Vill du göra din hemsida mer kundvänlig?
Vill du göra din hemsida mer funktionell och säljande?
Vill du öka antal besökare på din hemsida?

Vill du synas högre upp på söklistorna hos Google?
Vill du kunna ändra på sidor och bilder själv?

Då är det dags att förnya och uppgradera din gamla hemsida till en ny, modern hemsida.

Hur går det till?

Jag analyserar din gamla hemsida och kommer med förslag till förbättringar. Du får först en offert (offerten är gratis) på vad det skulle kosta att göra om den och köpa en ny hemsida.  När offerten är godkänd av dig betalar du för den nya hemsidan i förskott och jag startar då direkt arbetet med den. Leveransen sker inom 2 veckor.

Din nya hemsida mobilanpassad med en snygg & funktionell design. Innehållet överförs (det som ska behållas av det gamla) och sökoptimeras av mig (både bilder & texter). Det gör att hemsidan lättare hittas vid sökningar som görs med söksidan google.se. WordPress används som webbplattform och har ett publiceringsverktyg inbyggt i systemet, som hjälper dig att enkelt göra nya sidor och ändringar själv.

När hemsidan är färdigtillverkad och online finns jag tillgänglig med telefon-/emailsupport och hjälper dig vidare när det behövs. Tekniskt underhåll och säkerhetsuppdateringar är också en del av supporten som ingår i 1 år (erbjudande i vinterkampanjen).

Vad kostar det?

Priset för att uppgradera en gammal hemsida till en ny beror på hur omfattande din gamla hemsida är och därför kan jag inte sätta ett fast belopp. MEN eftersom det här är en vinterkampanj kan jag iallafall säga att priset blir kraftigt rabatterat,  så passa på att få en gratis offert! Du kan enkelt begära en offert genom att fylla i formuläret här nedanför, eller skicka ett email till hej@wordpresskontoret.se tillsammans med din nuvarande hemsidesadress, så tittar jag över din gamla hemsida och gör en offert på vad en uppgradering och ny hemsida skulle kosta och emailar till dig.  Glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill att jag ska ringa dig. Välkommen!

Ja tack, ge mig en gratis offert!

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)
Här fyller du i hemsidans webbadress. Skriv hemsidans namn utan www, ex wordpresskontoret.se.
Fyll i önskat datum alternativt inom antal dagar/veckor/månader.