Om WordPresskontoret

WordPresskontoret drivs av mig, Carolina, och jag hjälper småföretagare & föreningar med allt som behövs för att modernisera och uppgradera en gammal hemsida.  När hemsidan är färdigtillverkad och online finns jag tillgänglig genom supporten och hjälper dig vidare när det behövs.

Jag har jobbat med WordPress hemsidor sedan WordPress startade (2003), två decenniers erfarenheter fyllda med en stor passion att jobba med företagshemsidor och webbutveckling.

Genom WordPresskontoret tillverkar jag mobilanpassade hemsidor som är lätta att arbeta med, som är utbyggningsbara med de funktioner som kan komma att behövas och framtidssäkra (du behöver inte byta webbplattform). En hemsida från mig kan utvecklas vidare och växa i takt med att ditt företag gör det. En annan fördel är du äger din hemsida till 100%, inga licensavgifter, månadshyror eller dolda avgifter tillkommer. Du har full frihet att göra vad helst du vill med din hemsida och kan framöver självklart välja en ny leverantör till de webbtjänster som du behöver.

Min målsättning är att alltid leverera tjänster & hemsidor som mina kunder är nöjda med. Jag har i de flesta fall fått fortsätta att arbeta med mina kunder i många år och det har blivit både ”hemsida två” och ”hemsida tre” allteftersom åren har gått.

Få en offert på ny hemsida

Vill du förbättra din hemsida eller skapa en helt ny hemsida? Tveka inte att höra av dig! Jag tittar igenom din gamla hemsida, eller kommer med förslag till din nya hemsida. Du får en offert av mig utan kostnad.

Ge mig en offert på hemsida (klicka här)!

supportbild-wordpresskontoret

Support, Säkerhet och Tekniskt underhåll

Dagens moderna hemsidor kräver engagemang och tillsyn. Ett regelbundet tekniskt underhåll håller hemsidan säker och ser till att allting fungerar som det ska. Här kan du köpa underhållsservice vid behov (enstaka tillfällen), eller teckna ett serviceavtal och få rabatterade priser. I serviceavtalet ingår även support där du får hjälp med frågor.

Läs mer om servicen Support, Säkerhet och Tekniskt underhåll (klicka här).

Ta din hemsida vidare med hjälp av en hemsidesanalys

Företag med mindre hemsidor/webbplatser (upp till ca 30 sidor) erbjuds hjälp genom att använda hemsidesanalyser som verktyg för att utveckla och förbättra hemsidor. Hemsidesanalysen visar hur hemsidan bör utvecklas med funktion och innehåll utifrån ett användarperspektiv baserat på verksamheten och målet med hemsidan.

Läs mer om hemsidesanalyser (klicka).

Har du frågor och vill få hjälp?

Skicka ett email till hej@wordpresskontoret.se tillsammans med ditt telefonnummer, så ringer jag upp dig. Välkommen!