Om mig, Carolina & WordPresskontoret

Har du frågor? Maila hej@wordpresskontoret.se eller ring:

079-331 40 97

Jag hjälper dig med allt kring och på din hemsida / webbshop

Jag som driver WordPresskontoret, Carolina, har två decenniers erfarenheter av att jobba med företagshemsidor och webbutveckling – och med WordPress sedan det startade.

Din hemsida eller webbshop är i trygga kompetenta händer hos mig. Inga detaljer lämnas åt slumpen utan varje hemsida tillverkas noggrannt med en helhetslösning anpassad till ditt företags behov. Antingen utifrån ett tema (mall) som anpassas efter ditt företag, eller så ”skräddarsys” en design från grunden. Det som behövs till en modern, responsiv och mobilanpassad hemsida ingår alltid i ett förutbestämt och fast pris (engångsavgift).

Moderna hemsidor & webbshoppar med WordPress & WooCommerce – det bästa alternativet, även om du inte har några förkunskaper kan du uppdatera en hel del själv.

Hur går det till?

Processen med din nya hemsida / webbshop är enkel. Du berättar om målet med ditt företag och ger mig innehållstexter och bilder. Jag skapar en matchande design och lägger in innehållet på sidorna. 

Efter starten hjälper jag dig med användarfrågor och  tekniskt underhåll, även innehållsuppdateringar (om du vill).

Min målsättning är att alltid leverera tjänster som mina kunder är nöjda med.

Fast pris utan överraskningar

Det som behövs till en professionell hemsida / webbshop ingår i ett fast pris. Det tillkommer inga månadshyror eller dolda avgifter. I sällsynta fall krävs mycket avancerade funktioner, som behöver köpas från en tredje part. För det betalar man då en månatlig eller årlig fast avgift direkt till tredjepartsleverantören.

Du äger din hemsida / webbshop
till 100%

Du har full frihet att göra vad som helst med den efter leverans och kan framöver välja en ny leverantör till de webbtjänster som du behöver (om du vill).

Nöjda kunder

Min målsättning är att alltid leverera hemsidor och webbshoppar som mina kunder är nöjda med. Inga detaljer lämnas åt slumpen utan varje hemsida tillverkas från noggrannt med en helhetslösning anpassad till ditt företagsbehov. Jag jobbar långsiktigt och har i de allra flesta fall fått fortsätta att jobba med mina kunder i många år. Det har blivit både ”hemsida två” och ”hemsida tre” allt eftersom åren går.

Kan man ha ett roligare jobb?!