Support & Underhåll

Har du frågor? Maila hej@wordpresskontoret.se eller ring:

079-331 40 97

Supporttjänster till WordPress hemsida & WooCommerce webbshop

Jag tar hand om din hemsida / webbshop när den är klar

– Är du trött på att försöka lösa problem med din hemsida?
– Eller trasslar det med din webbshop?
– Stressad av alla uppdateringar som kommer hela tiden?
– Kontaktformulär som slutat fungera?
– Sidor som inte ser ut som de ska göra?
– Något annat som inte fungerar?

Med support & underhåll slipper du bekymmer och besvär och får tid över till annat på företaget.

Moderna hemsidor & webbshoppar med WordPress & WooCommerce är ett "levande ting".

Tusentals programmerare jobbar kontinuerligt med förbättringar till alla tillhörande delar till WordPress & WooCommerce och släpper regelbundet nya versioner till dem. Till exempel har det sedan januari förra året kommit 10 stycken nya versioner av WordPress (programvaran). 

För att din hemsida / webbshop inte ska sluta att fungera (eller i värsta fall bli hackad) är det viktigt att hålla alla delarna i systemet uppdaterade genom att installera de nya versionerna när de kommer. Med mina supporttjänster slipper du hålla reda på när uppdateringar kommer och om de fungerar med just din version av hemsida eller webbshop. Du får också hjälp med användarfrågor.

Support vid behov

För dig som gillar och vill göra det mesta själv.

Tillfällig hjälp med att t ex uppdatera WordPress / WooCommerce, teman (designen) och tillägg när du behöver det. Du behöver hålla koll på när det är dags att uppdatera med nya versioner. Från 220 kr (15 minuter) för tekniska uppdateringar och ändringar i innehållet på sidorna.

Support månadsvis

För dig som vill prova på (utan bindningstid) eller dela upp betalningen och betala en gång i månaden.

Jag ser till att allting fungerar genom att proaktivt sköta underhållet och du får hjälp med användarfrågor. RABATT ges på timtaxan, som är 790 kr/timme för tjänster som inte ingår i serviceavtalet. 

Support i 1 år

För dig som vill slippa bekymmer och göra annat än att underhålla hemsidan / webbshoppen.

Jag ser till att allting fungerar genom att proaktivt sköta underhållet under ett år och du får hjälp med användarfrågor. RABATT ges och lägre timtaxa som är 790 kr/timme för tjänster som inte ingår i serviceavtalet.

Support i 1 år inkl allt

För dig som inte vill eller har tid att jobba med hemsidan / webbshoppen alls.

Överlåt ALLT arbete till mig!  Jag sköter proaktivt underhållet under ett år och 6 timmar ingår där utöver till innehållsuppdateringarna på sidorna (webbredaktör). RABATT ges och lägre timtaxa som är 790 kr/timme för tjänster som inte ingår i serviceavtalet.

Hur går det till?

Supportärendena hanteras genom WordPresskontorets webbaserade supportsystem

Jag använder ett webbaserat supportsystem för att hantera supportärenden transparent och effektivt. När du blir kund hos WordPresskontoret får du inloggningsuppgifter till ditt företags privata supportsidor. Där kan du följa arbetet med din hemsida / webbshop, hantera supportärenden, skicka meddelanden, ladda upp material till hemsidan, begära offerter, återkoppla och godkänna tilläggstjänster genom din Kontopanel.

Vill du ha hjälp med support & underhåll?

Välj att ta hjälp vid behov när du behöver det, eller teckna ett serviceavtal.

I Support & Underhåll med serviceavtal ingår följande;

  • proaktivt säkerhetsabete
  • proaktiva uppdateringar av WordPress/WooCommerce
  • proaktiva uppdateringar av WordPress teman (designen)
  • proaktiva uppdateringar av WordPress tillägg (plugins)
  • backup av filer på webbservern
  • backup av databasen
  • hjälp med användarfrågor
  • rabatterat timpris för tilläggstjänster, 790 kr/timme (intervaller om 15 minuter)

Rabatterat pris med de 1-åriga serviceavtalen

Med de 1-åriga serviceavtalen blir totalkostnaden lägre och timpriset för tilläggstjänster är 790 kr/timme (intervaller om 15 minuter) istället för det ordinarie timpriset som är 880 kr/timme.

Ett populärt och bra alternativ för dig som vill tänka på annat än det tekniska underhållet på hemsidan / webbshoppen och samtidigt hålla ner kostnaderna för det.

Behöver du hjälp med innehållsuppdateringar?

Använd mig som din webbredaktör!

Även om WordPress och WooCommerce är relativt enkla att jobba med även om när man inte har några förkunskaper, kan det vara svårt att hinna med. Kanske önskar du att någon annan kunde sköta innehållsuppdateringarna på sidorna åt dig, så att du får mer tid över till andra saker på företaget? Med serviceavtalet till Support & underhåll inkl allt i 1 år ingår 6 timmar specifikt till webbredaktören. Det är en bra start för att hålla igång innehållet på hemsidan. Behövs det mer tid så faktureras det löpande mot det rabatterade timpriset (790 kr/timme).

Vad ingår i jobbet som webbredaktören gör?

Det mesta som har med innehållet på hemsidan eller i webbshoppen att göra – skapa nya sidor, menylänkar, redigera och ändra i texter, redigera bilder (bildbehandling) och lägga till bilder. Är det en webbshop så är det motsvarande som görs för produkter. 

Hur går det till?

Du skickar mig material till innehållet och jag lägger in det på din hemsida / webbshop. Enkelt!

Löpande timdebitering i intervaller om 15 minuter

Till skillnad från de flesta andra så debiterar jag så lite som i intervaller om 15-minuter – perfekt till de tjänster som inte ingår i serviceavtalen eller till småändringar vid behov (utan serviceavtal).

Kontakta WordPresskontoret

Fyll i formuläret för att starta supporten till din hemsida / webbshop och få inloggningsuppgifter till din Kontopanel, eller för få support vid behov. Välkommen!

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Gata/box, postnummer & postort (till fakturan)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)