Support, Säkerhet & Tekniskt underhåll till hemsidor med WordPress

Är du trött på att försöka lösa problem med din hemsida?
Kontaktformulär som slutat fungera?
Sidor som inte ser ut som de ska göra?
Något annat som inte fungerar?

Dagens moderna hemsidor kräver engagemang och tillsyn. Ett regelbundet tekniskt underhåll håller hemsidan säker och ser till att allting fungerar som det ska. Hos WordPresskontoret kan du köpa underhållsservice och support vid behov (enstaka tillfällen, timdebitering), eller teckna ett serviceavtal för Support, Säkerhet & Tekniskt underhåll (från 590 kr/månad, ex moms). I serviceavtalet ingår småändringar, som kan vara allt från att byta en bild på en sida, ändra i text, ändra rubrikstorlek eller lägga till en menylänk till en ny sida – och så vidare. Du får också rabatt på tilläggstjänster och hjälp med användarfrågor.

WordPresskontoret använder ett webbaserat kommunikations- / projektsystem för att hantera supportärenden effektivt

När du blivit kund hos WordPresskontoret får du inloggningsuppgifter, så att du genom din Kontopanel kan följa arbetet med din hemsida, hantera supportärenden, skicka meddelanden, ladda upp material till hemsidan, begära offerter, återkoppla och godkänna tilläggstjänster.

Välkommen att använda formuläret för att göra en förfrågan om support till din hemsida .
Du förbinder dig inte till något köp av support genom att skicka in en förfrågan om support till din hemsida genom formuläret nedanför.

Ja tack, jag vill få mer information om support till min hemsida.

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Gata, postnummer & postort (till fakturan)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)