Supporttjänst till hemsida inklusive allt – även uppdateringar av innehållet

Supporttjänster inklusive allt hos WordPresskontoret

Överlåt ALLT arbete med din hemsida till WordPresskontoret och lägg din tid på annat! Glöm bort all stress med att hinna uppdatera innehållet på din hemsida regelbundet. Glöm också de bekymmer som ibland uppstår med de tekniska detaljerna. Med ett serviceavtal för supporttjänster till hemsida inklusive allt kan du lägga din tid på andra uppgifter i företaget, eller unna dig extra ledighet.

Det här ingår i Supporttjänst till hemsida inklusive 6 timmars uppdateringar av hemsidans innehåll

I serviceavtalet för Supporttjänst till hemsida inklusive allt ingår Support, Säkerhet & Tekniskt underhåll av webbsystemet, småändringar – som kan vara allt från att byta en bild på en sida, ändra i text, ändra rubrikstorlek eller lägga till en menylänk till en ny sida – och så vidare, PLUS totalt 6 timmar/år till uppdateringar av innehållet på hemsidan. Arbetstiden för löpande uppdateringar på hemsidan utgår ifrån 15 minuter/uppdatering. Behövs ytterligare tid utöver de 6 timmarna debiteras det löpande mot en rabatterad timtaxa som du får som avtalskund.

Välj hur du vill betala

Supporttjänst till hemsida inklusive 6 timmars uppdatering av innehållet är en tjänst som gäller för ett år och priset är *11 820 kr.

*11 820 kr gäller för hemsidor med max 20 st sidor. För större hemsidor lämnas en offert.

  • Betala årsvis med en faktura, 11 820 kr
  • Betala halvårsvis med två fakturor, 5 910 kr / faktura
  • Betala månadsvis, 985 kr / månad

Moms tillkommer.

WordPresskontoret använder ett webbaserat kommunikations- / projektsystem för att hantera supportärenden transparent och effektivt

När du blivit kund hos WordPresskontoret får du inloggningsuppgifter, så att du genom din Kontopanel kan följa arbetet med din hemsida, hantera supportärenden, skicka meddelanden, ladda upp material till hemsidan, begära offerter, återkoppla och godkänna tilläggstjänster.

Fyll i formuläret för att starta supporten till din hemsida och få inloggningsuppgifter till din Kontopanel.

Ja tack, jag vill köpa supportjänster till min hemsida inklusive allt i 1 år

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Gata, postnummer & postort (till fakturan)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)