Supporttjänster till WordPress hemsida 1 år


Är du trött på att försöka lösa problem med din hemsida?
Kontaktformulär som slutat fungera?
Sidor som inte ser ut som de ska göra?
Något annat som inte fungerar?

Slipp bekymmer med det tekniska underhållet och lägg din tid på annat! Köp supporttjänster genom serviceavtalet för Support, Säkerhet & Tekniskt underhåll (*7 080 kr/år, ex moms) i 1 år. Avtalet förlängs automatiskt årsvis om en uppsägning inte skett senast den 15:e i sista månaden.

I serviceavtalet ingår småändringar, som kan vara allt från att byta en bild på en sida, ändra i text, ändra rubrikstorlek eller lägga till en menylänk till en ny sida – och så vidare. Du får också rabatt på tilläggstjänster och hjälp med användarfrågor.

*7 080 kr/år gäller för hemsidor med max 20 st sidor. För större hemsidor lämnas en offert.

Om du hellre vill dela upp betalningen

WordPresskontoret erbjuder flera alternativ för supporttjänster. Om du hellre vill dela upp betalningen för supporttjänster kanske något av följande alternativ passar bättre?

WordPresskontoret använder ett webbaserat kommunikations- / projektsystem för att hantera supportärenden transparent och effektivt

När du blivit kund hos WordPresskontoret får du inloggningsuppgifter, så att du genom din Kontopanel kan följa arbetet med din hemsida, hantera supportärenden, skicka meddelanden, ladda upp material till hemsidan, begära offerter, återkoppla och godkänna tilläggstjänster.

Fyll i formuläret för att starta supporten till din hemsida och få inloggningsuppgifter till din Kontopanel.

Ja tack, jag vill köpa supportjänster till min hemsida i 1 år

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Gata, postnummer & postort (till fakturan)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)