Vinterkampanj – ny hemsida inklusive allt

WordPresskontoret har jobbat med hemsidor sedan WordPress startade (2003) och hjälper småföretagare med allt som behövs för att starta eller förnya/förbättra gamla hemsidor. Jag erbjuder också support till WordPress hemsidor (även hemsidor jag inte tillverkat).

Om du vill läsa mer om WordPresskontoret kan du göra det här (klicka).

Hemsidor till nystartade småföretagare

För endast 4 500 kr (exkl moms) kan du rivstarta med en ”hemsida inklusive allt”!
Vad innebär det här med ”inklusive allt”? Jo, ”inklusive allt” förenklar och snabbar på startprocessen för dig med att skaffa en ny hemsida (om du aldrig haft någon förut) . Inom 2 veckor kan din nya hemsida vara färdig och publicerad online.

Det som ingår är allt som behövs för att starta en hemsida:

  • Domännamn inkl *SSL (certifikat för säker hemsida)
  • Webbhotell (Loopia) i 1 år
  • Installation av webbplattformen (WordPress)

Det som ingår är det behövs till själva hemsidan:

  • Modern, funktionell och mobilanpassad design (tema)
  • Innehåll (text & bilder från dig) som sökoptimeras av mig för att få en högre placering på söksidorna hos ex google.se, som gör det enklare att hitta just ditt företag
  • Publiceringsverktyg så att du själv kan uppdatera din hemsida med nyheter och ändra på texter/bilder

Och efteråt, när hemsidan är klar och online:

Låter det intressant? Hör av dig, så berättar jag gärna mer! Fyll gärna i formuläret här under, eller skicka ett email till hej@wordpresskontoret.se. Skriv lite om ditt företag, syftet med hemsidan och bifoga gärna ditt telefonnummer, så ringer dig. Välkommen!

Ja, tack! Jag vill köpa en ny hemsida!

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)
Fyll i vilket domännamn du helst skulle vilja ha.
Fyll i önskat datum alternativt inom antal dagar/veckor/månader.

WordPresskontorets idé att tillverka mobilanpassade hemsidor som är lätta att arbeta med, som är utbyggningsbara med de funktioner som kan komma att behövas och framtidssäkra (du behöver inte byta webbplattform). En hemsida från mig kan utvecklas vidare och växa i takt med att ditt företag gör det. En annan fördel är du äger din hemsida till 100%, inga licensavgifter, månadshyror eller dolda avgifter tillkommer. Du har full frihet att göra vad helst du vill med din hemsida och kan framöver självklart välja en ny leverantör till de webbtjänster som du behöver.