Modern och mobilanpassad webbshop med WooCommerce

Har du frågor? Maila hej@wordpresskontoret.se eller ring:

079-331 40 97

Behöver ditt företag en webbshop?

Välj WooCommerce, en e-handelsplattform med obegränsade möjligheter

Din webbhop är i trygga kompetenta händer hos mig. Inga detaljer lämnas åt slumpen utan varje webbshop tillverkas grundligt med en helhetslösning anpassad till ditt företag. Det som behövs till din webbshop ingår alltid i ett förutbestämt och fast pris (engångsavgift). Du kommer själv att kunna uppdatera en hel del i din webbshop (eller så kan du välja att även köpa den tjänsten av mig).

Gratis support och användarhälp i 3 månader, sedan kan supporten förlängas.

Hur går det till?

Processen med din nya hemsida / webbshop är enkel. Du berättar om målet med ditt företag och ger mig innehållstexter och bilder. Jag skapar en matchande strategi och design och lägger in innehållet på sidorna. 

Efter starten hjälper jag dig med användarfrågor och  tekniskt underhåll, även innehållsuppdateringar (om du vill).

Om du inte känner till WooCommerce

Varför använda WooCommerce till webbshoppen?

WooCommerce driver ca 40% av alla webbshoppar på nätet och är den största på marknaden jämfört med andra webbshoppar med innehållsverktyg (CMS). WooCommerce har stöd för alla stora betalsätt.

WordPress är den mest populära och marknadsledande webbplattformen med innehållshanteringssystem (CMS) för hemsidor. En hemsida med WordPress är enkel att jobba med även för dig utan förkunskaper. Med WordPress som grund är valmöjligheterna oändliga för vad du kan skapa och göra med din hemsida. De många gratistilläggen som finns (små program, plugins) utökar din WordPress hemsida med extra funktioner som till exempel formulär av olika slag, nyhetsbrev eller en webbshop (WooCommerce).

Kostnadseffektiv

WooCommerce passar till alla sorters butiker, stora & små, och ger dig oändligt med möjligheter. Designen kan skräddarsys och företagsanpassas utan att priset drar iväg. Du äger din webbshop till 100% och betalar inget mer än ett fast pris (engångsvgift).

Stödjer alla stora betalsätt

WooCommerce stödjer alla stora betalsätt. Vi hjälper dig att integrera och använda dig av det betalsätt som är bäst för dig och din webbshop. Populära betalssätt är t ex Nets (Dibs, hanterar även SWISH), KlarnaPayson eller PayPal.

Enkelt att jobba med

WooCommerce är precis som WordPress enkelt att jobba med även för dig utan förkunskaper. Du håller koll på ordrar, betalningar och försäljningen inifrån din adminpanel. Där hanterar du allting i din webbshop, som tex att lägga till eller ändra på produkter,  lagersaldo och anpassa mallarna till kunders emailbekräftelser.

Flexibelt

Produkter kan till exempel kategoriseras med olika färger och storlekar. Alla sorters produkttyper är möjliga. Allt från varor, tjänster och nedladdningsbara produkter kan säljas i webbshoppen. WooCommerce har t ex stöd för olika språk, valutor, momssatser, leveranssätt, rabattkuponger och försäljningsstrategier (relaterade produkter, cross sells, upsells, kombinationsförsäljning mm).

Vad ingår i en webbshop som levereras av WordPresskontoret?

Företagsanpassad design

Den företagsanpassade designen på hemsidan / webbshoppen förstärker ditt företags varumärke, förtydligar affärsidén och lyfter dina produkter. Era kunder kommer att känna igen sig när de besöker hemsidan. Designen är mobilanpassad och responsiv vilket betyder att den anpassar sig och ser bra ut på alla skärmstorlekar.

Funktioner som hjälper till

Funktioner fås genom tilläggen (små program, plugins) som jag installerar – designverktyg för enklare redigering av sidorna, kontaktformulär och google maps-karta till kontaktsidan mm.

Säkerhet (SSL) & Integritet

Jag ser till att gällande lagar följs (GDPR) och installerar det som behövs på hemsidan:
– SSL-certifikat (säker hemsida)
– en cookiebanderoll
– en integritetssida, som förklarar hur personuppgifter samlas in (från kontaktformulär mm), hur det behandlas och sparas.

Sökoptimering (SEO)

En sökoptimering ökar chansen att nya kunder hittar till ditt företag. Jag bygger webbshoppen med en SEO-optimerad grund och gör också en grundläggande sökoptimering av innehållet. Det hjälper till att placera din webbshop högre upp på söksidorna hos Google och Bing.

Vill du ha en webbshop med WooCommerce?

Fyll i formuläret nedanför, så skickar jag ett prisförslag till dig. Du förbinder dig inte till något köp, välkommen!

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)
Om du redan har en domänadress eller hemsida som du vill utöka med en WooCommerce webbshop fyller du i hemsidans webbadress här.
Fyll i önskat datum alternativt inom antal dagar/veckor/månader.