Modern och mobilanpassad hemsida med WordPress

Har du frågor? Maila hej@wordpresskontoret.se eller ring:

079-331 40 97

Behöver ditt företag en hemsida?

Välj WordPress, som är en kostnadseffektiv webbplattform med obegränsade möjligheter

Din hemsida är i trygga kompetenta händer hos mig. Inga detaljer lämnas åt slumpen utan varje hemsida tillverkas grundligt med en helhetslösning anpassad till ditt företag. Det som behövs till din hemsida ingår alltid i ett förutbestämt och fast pris (engångsavgift). Du kommer själv att kunna uppdatera en hel del på din hemsida (eller så kan du välja att även köpa den tjänsten av mig).

Gratis support och användarhälp i 3 månader, sedan kan supporten förlängas.

Hur går det till?

Processen med din nya hemsida / webbshop är enkel. Du berättar om målet med ditt företag och ger mig innehållstexter och bilder. Jag skapar en matchande strategi och design och lägger in innehållet på sidorna. 

Efter starten hjälper jag dig med användarfrågor och  tekniskt underhåll, även innehållsuppdateringar (om du vill).

Om du inte känner till WordPress

Varför använda WordPress till hemsidan?

WordPress är ett obegränsat innehållshanteringssystem (har publiceringsverktyg, CMS) och används av ca 35% av alla hemsidor på internet (miljontals hemsidor). Programvaran är gratis. Med WordPress kan man göra vad som helst med sin hemsida.

WordPress är den mest populära och marknadsledande webbplattformen med innehållshanteringssystem (CMS) för hemsidor. En hemsida med WordPress är enkel att jobba med även för dig utan förkunskaper. Med WordPress som grund är valmöjligheterna oändliga för vad du kan skapa och göra med din hemsida. De många gratistilläggen som finns (små program, plugins) utökar din WordPress hemsida med extra funktioner som till exempel formulär av olika slag, nyhetsbrev eller en webbshop (WooCommerce).

Kostnadseffektivt & Flexibelt

WordPress passar till alla sorters företag, stora & små, och ger dig oändligt med möjligheter. Designen kan skräddarsys och företagsanpassas utan att priset drar iväg.

Din hemsida är din

Du äger allting på din hemsida till 100% utan någon licenskostnad eller månadshyra för den. Du är fri att göra vad som helst - ändra design och funktioner, byta webbhotell och byta leverantör av webbtjänster.

Enkel att jobba med

Hemsidor med WordPress har publiceringsverktyg som används när man uppdaterar innehållet på sidorna , vilket gör hemsidan enkel att jobba med även om du inte har några förkunskaper.

Sökoptimerad grund

Sökoptimering (SEO) gör så att dina kunder hittar dig! Hemsidor från WordPresskontoret tillverkas på rätt sätt och levereras med en grundläggande sökoptimering.

Vad ingår i en hemsida som levereras av WordPresskontoret?

Företagsanpassad design

Den företagsanpassade designen på hemsidan / webbshoppen förstärker ditt företags varumärke, förtydligar affärsidén och lyfter dina produkter. Era kunder kommer att känna igen sig när de besöker hemsidan. Designen är mobilanpassad och responsiv vilket betyder att den anpassar sig och ser bra ut på alla skärmstorlekar.

Funktioner som hjälper till

Funktioner fås genom tilläggen (små program, plugins) som jag installerar – designverktyg för enklare redigering av sidorna, kontaktformulär och google maps-karta till kontaktsidan mm.

Säkerhet (SSL) & Integritet

Jag ser till att gällande lagar följs (GDPR) och installerar det som behövs på hemsidan:
– SSL-certifikat (säker hemsida)
– en cookiebanderoll
– en integritetssida, som förklarar hur personuppgifter samlas in (från kontaktformulär mm), hur det behandlas och sparas.

Sökoptimering (SEO)

En sökoptimering ökar chansen att nya kunder hittar till ditt företag. Jag bygger hemsidan med en SEO-vänlig grund och gör också en grundläggande sökoptimering av innehållet. Det hjälper till att placera din hemsida högre upp på söksidorna hos Google och Bing.

Vill du ha en hemsida med WordPress?

Fyll i formuläret nedanför, så skickar jag ett prisförslag till dig. Du förbinder dig inte till något köp, välkommen!

Fyll i ditt företagsnamn (fakturamottagare)
Fyll i din emailadress (dit åtgärdsplanen ska skickas)
Om du redan har en hemsida som du vill mobilanpassa och förbättra fyller du i hemsidans webbadress här.
Fyll i önskat datum alternativt inom antal dagar/veckor/månader.