Dags att fräscha upp parketten med golvslipning i Stockholm

Om du behöver få slipat trägolvet i huset eller på kontoret så ska du välja golvslipning i Stockholm. Ge ditt gamla trägolv lite kärlek och förläng livet på det så det kan hänga med ett tag till.

Vem älskar inte ett riktigt vacker trägolv? Det är vackert för ögat och skönt att gå på och ger hemmet en varm känsla. Dock kan ett trägolv vara med om mycket under åren. Skador kan uppstå och tidens långsamma prövningar lämnar sina spår. Med golvslipning i Stockholm så ger du din parkett lite välförtjänt kärlek. Du ger det ungdomens glans åter med ett litet ansiktslyft och dessutom är det billigare än att köpa nytt. Om du har frågor kring priser så kan du oftast få en gratis offert helt utan förbindelse. Hör av dig idag!

Golvslipning i Stockholm, kvalité och professionalitet

Med golvslipning i Stockholm så vet du att du kommer att få ett resultat av högsta kvalitet. Hur? Du får två års garanti! Så trygga är hantverkarna med sitt arbete. Du kommer dessutom få ett förmånligt pris och om du gör slipningen i hemmet så har du rätt till ROT-avdrag. Det innebär att du kan dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden. Många golv i Sverige lades redan på 1800-talet. Det förtjänar respekt och omtanke. Det är en bit historia som du går på, som dina barn leker på, som dina anställda arbetar på. Välj kvalité genom att välja golvslipning i Stockholm.