Vilka vi är

Vi som skriver på den här sidan kommer från väldigt olika bakgrunder och befinner oss i olika åldrar. Utöver detta så har vi också olika yrken och lever i olika typer av familjekonstellationer. Detta ska vara sidans styrka: vi ska vara en spegel för hur samhället ser ut och de texter vi skriver ska också visa upp detta.

Genom att skriva brett och utan någon tydlig nisch så ska vi vara tilltalande för alla. Oavsett om du vill veta mer om kost, träning eller hälsa så ska du hitta tips här. Samma sak om du vill veta mer om företagande och marknadsföring eller om exempelvis renoveringsfrågor: vi ska skriva om allt – och texterna ska bygga på fakta.

Det senare är viktigt. Vi viktiga ämnen så råder nolltolerans mot spekulationer. Där är fakta viktigast och trumfar allt. Vid andra ämnen så kan personliga reflektioner och egna tankar få ett större spelrum.

Oavsett vad du vill veta mer om så kommer du att hitta matnyttig information om detta här. Sidan ska vara dynamisk och målet är att uppdateringarna ska dugga lika tätt vattendropparna vid ett riktigt sommarregn. Välkommen!