Flyttfirma i Solna packar och transporterar

Den som ska flytta från en bostad till en annan har mycket att tänka på. Tänk efter vilka grejor som ska flyttas och anlita en välrenommerad flyttfirma i Solna.

Att flytta från en äldre lägenhet för att flytta in i en helt ny är något av ett äventyr. De flesta prioriterar dock inte alltid arbetet med själva flytten. Istället brukar den nya lägenheten bli möblerad i tankarna långt i förväg. Inköp av nya möbler planeras, men visst ska det befintliga pianot följa med, liksom böcker och tunga bokhyllor.

Evelina och Carl har bott i sin lägenhet under några år. De har odlat ett visst kulturellt intresse med tavlor på väggarna och böcker som finns staplade överallt i lägenheten. Dessutom spelar Evelina dagligen på ett piano som står i vardagsrummet. Tavlor, böcker och piano ska naturligtvis följa med till den nya lägenheten, men hur ska flytten organiseras?

Smidig flytt med flyttfirma i Solna

Carls ursprungliga idé har varit att hyra en flyttbil på en närliggande bensinmack. Han tänker be en kollega på sitt jobb att hjälpa till att bära möbler och dessutom köra flyttbilen. Hans kollega tänder dock inte på idén. “Varför hyr du inte istället en flyttfirma”, frågar kollegan. “En flyttfirma vet hur allting ska packas så att allt kommer fram oförstört och dessutom har de medarbetare som vet hur man bär ett tungt piano”.

Carl inser verkligheten och kontaktar en flyttfirma i Solna via internet. Han behöver bara fylla i en blankett med uppgifter om lägenhetsstorlek. Dessutom berättar han om att lägenheten har flera värdefulla tavlor och inte minst informerar han om parets piano. Nästan direkt får han svar från flyttfirman och en offert på flytten. Inför packningen kan flyttfirman lämna en rad goda råd om hur olika saker ska packas. Dessutom kan Evelina och Carl låna ändamålsenliga flyttkartonger från firman.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt