Lackat och klart

Vill du lackera några av dina produkter du har hemma? Vill du veta de fem bästa knepen för att kunna lacka själv? Vet du var närmaste lackeringsfirma ligger? Ska du lära dig lackera din bil?

Vad kan man använda lackering till? Det första man kommer att tänka på är kanske att det skulle kunna vara bra om du kunde lacka din egen bil. Vem vet när det blir en liten skråma eller om någon tok kommer för nära och skrapar bilen. Eller värsta scenariot. Du blir påkört av en smitare och får själv ta hand om skadan någon annan orsakat.

Ja det finns många sorters scenarion att duka upp när det gäller anledningar att kunna lacka om en bil. Men det finns ännu mer tillfällen då det är bra att kunna lacka.

Fem steg till framgång

Nu är det så att det finns fler produkter och prylar att lacka än bilar. Men innan du funderar på vilka, så kan du ta en titt på följande fem steg för en lyckad lackering. För det första behöver prylen rengöras ordentligt. För det andra kan du behöva grunda med en primer. För det tredje startar du med grundfärg innan du lägger på din målarfärg. Det gör det hela mer hållbart.

Det fjärde steget kanske är det roligaste. Du målar med den färg du vill ha. Sista steget är att du lägger på klarlack. Det var ju det allt handlade om från första början. Simsalabim! Färdigt. Nu ska du bara fundera ut vad du vill ha lackat. Läs mer om lackering på denna sida: https://www.lackeringstockholm.se/