Mäklare i Sundsvall med ett brett utbud av tjänster

Behoven en säljare har vid en bostadsförsäljning i Sundsvall kan variera. Därför kan det vara bra att anlita en mäklare med ett bredare utbud av tjänster.

Behoven och den hjälp man behöver få av en mäklare när man ska sälja sin bostad kan variera. Därför kan det vara bra att ta hjälp av en mäklare med ett bredare utbud av tjänster. Vanligtvis ingår det en fotografering av bostaden, utförd av en professionell fotograf, men vissa mäklarfirmor låter även filma bostaden och gör en så kallad 3-D scanning.

Med bra bildmaterial blir det enklare att marknadsföra bostaden på olika digitala plattformar och man når ut till många fler. En riktigt bra mäklare brukar även samarbeta med en professionell stylist. På så vis lämnar man inget åt slumpen utan visar istället upp bostaden från dess bästa sida.

Mäklare som även kan hjälpa till med bolån

Ska man anlita en mäklare i Sundsvall kan det vara bra att välja någon som känner till stan och de olika bostadsområdena väl. Då kan mäklaren presentera bostadens alla fördelar i ett större perspektiv. Tänker man sig att investera vinsten i ett nytt men större boende och även behöver ett lån kan det vara en fördel att välja en mäklare som även kan ordna med lånelöfte.

Det är alltid bra att träffa några olika mäklare innan man beslutar sig för vem man ska anlita. Vanligt är att man ber om att få en kostnadsfri värdering av bostaden och mäklaren kommer då på hembesök. Vill man verkligen ta reda på hur mäklaren arbetar kan man även gå på visningar. Men inte för att titta på bostäder utan för att studera mäklaren.

Publicerat den
Kategoriserat som Mäklare