Härliga ytor för hyresgästerna

Skapa härliga ytor för dina hyresgäster genom att inreda innergården. Det är en yta som till och med kan öka värdet på huset. Och som kan göra att fler vill komma och bo i ditt flerfamiljshus.

Vad är en härlig innergård för dig? Är det en lummig plats med gröna trädkronor och buskage som skyddar mot vind och insyn? Kan det vara en lekfull plats med gungor, sandlåda och gräsmatta att spela fotboll på? Kanske lockar en umgängesyta där hela familjen kan samlas med vänner, för att grilla och njuta av ljumma sommarkvällar? Eller kan det vara en blandning av alla dessa och mer därtill? Du väljer precis vad du vill använda din innergård till. Och är du osäker så kan du alltid be de boende komma med förslag, för att sedan själv välja det som du tycker låter bäst. Eller som flest önskar sig.

På Stockholms bakgator

Det är något spännande med att gå in genom en port i en gränd eller bakgata. Du vet aldrig vad du ska stöta på. Kanske är det en tråkig innergård med murar som delar ytorna, en piskställning och cykelställ. Eller så är det något helt underbart. Arbetar du med innergårdsrenovering så kan du få se många olika innergårdar. Och få vara med om att skapa något nytt och härligt till de boende, och fastighetsägaren. Du kommer säkert ha önskemål om vad som ska finnas med, men även ha möjligheten att kunna ge råd som den expert du är.