Varför Windows 10 är ett bättre val

Varför ska man välja Windows 10 som operativsystem? Det finns flera starka skäl till detta. I synnerhet om du har ett äldre operativsystem idag. Äldre versioner har – sett både till användarvänlighet och sett till säkerhet – ett bäst-före-datum att förhålla sig till.

Genom att uppgradera till Windows 10 så kommer du att få en helt annan upplevelse framför skärmen och detta oavsett om du mestadels använder din dator för gaming, för vardagssysslor eller för ditt arbete. Här nedan följer några fördelar och några argument till varför vi säger: köp windows 10!

  • Användarvänlighet. Gränssnittet och designen som kommer med Windows 10 är modernt och enkelt att navigera sig fram genom. Det virtuella skrivbordet ger dig ett effektivare arbete och ser man till exempelvis sökfunktionen så hjälper den dig att enkelt hitta exakt det du söker – utan en massa omvägar och kringelkrokar.
  • Överlägsen prestanda. Jämför man prestandan hos tidigare versioner med Windows 10 så finns det enorma skillnader. Det här är ett operativsystem som ger dig den fart du behöver – och vill ha för att kunna leverera på jobbet eller i samband med att du spelar.
  • Säkerhet. Microsoft prioriterar aldrig bort säkerhetsfrågan och gällande Windows 10 så är det inget undantag. Alla eventuella attacker blockeras effektivt bort av de inbyggda skydden och du som användare behöver aldrig vara orolig över att exempelvis din dator skadas eller att känslig information försvinner.
  • Sömlösa övergångar. Du kan enkelt lagra och spara olika saker i molnet – exempelvis via OneDrive – och både dela och synkronisera det du sparar med andra användare och enheter. Det är perfekt för exempelvis ett mer effektivt arbete – oavsett var man sitter och jobbar. Windows 10 är ett operativsystem som skapar mer flexibla arbetsplatser, utan att tumma ett uns på säkerheten. I kombination med regelbundna uppdateringar så får du alltid en bättre funktioner och en bättre användning.